Monday, January 31, 2011

Pray for #Egypt

The whole world is worrying about whats happening in Egypt but I'm here thinking bout what should I wear for the interview. Someone please slap me in the face already.

Watching al Jazeera made me think hard. Have we ever thank Allah enough for the idea of peace and being able to simply put on our winter jacket to go to nearby store buying needs? Those blessings that we seemed to take for granted.

and those Tyrants and so called leaders should "ketaq lutut" already. China blocked the internet, and even in Egypt itself you'll see peace in the local TV as in it was totally different with what you watched in Al-Jazeera.

Heh walau bukan di dunia justice tertegak, akhirat itu pasti.

Reality check!!

from my friend in Cairo:

Or do you think that you will enter Paradise while such [trial] has not yet come to you as came to those who passed on before you? They were touched by poverty and hardship and were shaken until [even their] messenger and those who believed with him said,"When is the help of Allah ?" Unquestionably, the help of Allah is near.
[Al Baqarah:214]

and keep praying for safety of innocents and sweethearts in Egypt. 

sambil enjoy mengadap kertas kertas medical electronics -__-'

Sunday, January 30, 2011

Malam yang awesome

I'm literally in love with this guy. Cara dia bercerita awesome gila. Gaya, suara jelas dan terang, and everything that he said is just awesomeness. You gotta watch this just so you can agree. 

"The sweetness of du'a is when one turns to Allah and blames only himself"
Awesomenessnyaa cerita cerita Rasulullah SAW! Awesomenyaaa! :')

But let me tell you apa yang tak awesome. tak awesome sebab IT IS JUST A SAMPLE. come on mengamuk betul sbb kalau nak bagi sample pon biar la yang nak jual tu boleh dibeli orang orang yang tak pergi lqe events tsk. kecewa kecewa. korek korek mana nak cari tapi NOTHING. kecewa. Jual la betol betol kalau nak buat sample hoi. and it didnt hurt pon kot kalau put the video till the right noktah. kalau tak penuh pon. KECEWA tau takk? 

Anyway, it is still awesome, thanks. The disappointment didnt outweigh the awesomeness hahaha

And so sebab kecewa mari kita layan Maher Zain Malay Version se das dua mahupun tiga empat hehe 

Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu

Janganlah berputus asa
Kerana Allah bersamamu

Update: Okay great now lagu maher zain tu pon da tak bleh dgr sebab dah diprivatekan Haiyo. Enough disappointment now Im off to sleep hoping for a better tomorrow hahaha

Akanku menjejakmu LQE events mwahaha. 
Dan jangan berhenti berdoa :)

Do we really?

If I asked for people to die for the sake of God, I would have them lining up at my house; but when I ask people to live for the sake of God, I can’t find anyone.
Shaykh Abdallah bin Bayyah

Thats deep mannn

Be safe kawan kawan

Nampak tak diorang usung mayat tu?
dah more than hundred deaths reported >_<

Acehh cam ramai kawan dekat Egypt je tapi ada sweethearts okay kat sana so sangat penting! 
Please be safe ye kawan kawan.

Watch online streaming HERE.

Friday, January 28, 2011

Today is the last day of class for this semester. How time flies!

and nampaknya kesan kesan vandy, I cant get myself study awal awal cam seminggu awal camtu. Hish nak last minute gak baru otak cepat and kalat segala. Dulu takpelah sebab every week pon ada exam memang la tade masa nak study awal seminggu.

Ni dah la satu satunya exam yang ada for every subject cuk3 definitely not a good sign. Ha habeslahh habeslaaahhhh camne nak dapat 1,0 niii

hahahahahha but still tak kalat ni camneee?

Open Air Ice Rink

Saya penah main benda ni cam dua kali je kot. FAIL tahap dewa pastu sakit badan seminggu pastu dah tanak main smpai bila bila mwahaha. kot.

I dont know what Aus & zu mean but I know the meaning of Liebe & Luebeck. So much of my happy ending for the Deutsch Class haha.

Thursday, January 27, 2011

10 minutes

and what is the value of 10 minutes in our everyday life?

and his name is Memo! HEH

Wednesday, January 26, 2011

Makanan org malas

Remind me of Vandy so much 
Rand Hall to be exact
It tastes the same, with cheese and sliced mushrooms
The only difference is that now I am in a new place, thousand miles away

Hoi new ke dah dekat lima bulan kot?

Tuesday, January 25, 2011

Selokness captured!

Life is just sweet like that :')

Friday, January 21, 2011


Lightning doesn't often strike twice. It's a once in a lifetime thing. Even if it feels like the shock is coming over and over again. Eventually the pain will go away, the shock will wear off. And you start to heal yourself. To recover from something you never saw coming. But, sometimes the odds are in your favor. If you're in just the right place at just the right time you can take a helluva hit. And still have a shot at surviving.

They say lightning never strikes twice, but that is a myth. It doesn't happen often, lightening usually gets it right the first time. When you're hit with 30,000 amps of electricity you feel it. It can make you forget who you are. It can burn you, blind you, stop your heart. And cause massive internal injuries. But, for something that happens in only a millisecond, it can change your life forever.
Meredith, Grey's Anatomy

Yo esok eh arini is the 2nd last Medical Electronics class YAY. and huargh i'm drowning like they said you dont need water to feel like drowning, so yeaah, got many things to do in so little time! Thanks to this awesome thing called procrastination! Mwahaha

Wednesday, January 19, 2011

I really should start

Me: Have you started doing the exercises that he posted?
Friend: Yeah, a little bit. but I'm taking it in March so it should be okay
Me: Oh man.. I really should start..

and seriously I repeat the "I really should start" sentence since forever.
The question is, when will I actually start?


Tuesday, January 18, 2011

3 magic deeds

Prophet  said,  “When the son of Adam dies, his deeds are stopped except for three things, namely, his good deeds that is continuous, his knowledge in which people are benefiting from, and his righteous child who prays for him"


Monday, January 17, 2011

We just don't reflect enough, we just don't. or maybe I just refuse to do so myself and so serve me right with this uneasy feeling

Life updates as if anyone care haha:
1. Abeje sesat di Hamburg. Should I call the polizei? Mwahaha
2. I'll go through the same thing all over again, again and again. Okay it is actually not so bad. Kalau kena go through lagi berkali kali lepas ni pon, maknanya training tak cukup lah tu. Allah wanna make me tough! macam power rangers.
3. I'll be taking six finals early next month and leave the other two for March. Gila rekod cam amek SPM plak subject banyak tak hengat. (x_x!)

but the sweetest thing is KELAS ADA LAGI 2 MINGGU JE!


Sunday, January 16, 2011

Bila waktu telah berakhir by Opick

Bagaimana kau merasa bangga
Akan dunia yang sementara
Bagaimanakah bila semua hilang dan pergi
Meninggalkan dirimu

Bagaimanakah bila saatnya
Waktu terhenti tak kau sedari
Masihkah ada jalan bagimu untuk kembali
Mengulangkan masa lalu

Dunia dipenuhi dengan hiasan
Semua dan segala yang ada akan
Kembali padaNya

Bila waktu telah memanggil
Teman sejati hanyalah amal
Bila waktu telah terhenti
Teman sejati tinggallah sepi

Ps: Tengoklah Hani dkt tv3! Ni one of the ost dlm cerita tu, so bertambah feeling lah haha
Psps: Allah dah remind us about this dalam surah At-Takathur. More here.
Pspsps: (-__-") Minta maaf theres nothing else I can do. so I finally gave up yay?

Saturday, January 15, 2011

I wonder how's everybody doing

and I'm fine, still connecting the dots  ;)

Antara benua #3

Parthenon, Nashville

Kalau korang visit Nashville, Parthenon ni jadi a must go punya tempat walaupon cam tade apa apa pon. and saya tak pernah masuk pon museum dalam tu cuk3. Sayang duit ke haha padahal $6 je? hahaha

Holstentor, Luebeck

and ni pulak tempat yang wajib pergi amek gambar kalau korang visit Luebeck. Ada museum gak atas tu but we'll see kalau ada rezki hahaha gaya cam mmg tanak masuk sbb museummm = bosan.

Friday, January 14, 2011

Sikit sikit lama lama jadi bukit

My dream car, in which I know I possibly not gonna get in near or far future. Tapi part berangan tu nak kena la melebih kan haha

Okay so as you guys probably already know, I just got a bike. HENSEM WEH! I got really excited at first tapi sebenarnya penat gak ah. It feels like hitting gym after 5 years hahaha. Semput semput. but then again, i love giving false hope to myself. This is the only way that I will be semput and thats good. 15 minit nak pegi, pastu 15 balik, kalau balik tghari jadi lagi 30 minutes and i'll end up exercising for an hour during normal school days. Balance out project makan nasik tak kira masa saya heh.

After a month or so, 15 minutes will not be that tiring kot. First time is hard macam dulu kunci bilik ni susah gila nak bukak but now dalam gelap pon I know how to turn it the right way that it will open within seconds. Hoh contoh bagus betol. So life here will be a routine too but I will not let myself slipping into the comfort zone again cause I know moving on is a pain. Setahun lebih je lagi! 

Sikit sikit lama lama jadi bukit. lemak dalam badan, duit, pahala, dosa, amalan, attitude, etc etc

The point is, mungkinkah bike yang dibayar makayah akan menjadi mini cooper?  >,<

Sunday, January 09, 2011

Power rangers kalau ada tiga benda ni

The Prophet (saws) said, "Whoever possesses the following three qualities will have tasted the sweetness of faith:

1. The one to whom Allah and His Messenger becomes dearer than anything else
2. Who loves a person and he loves him only for Allah's sake
3. Who hates to revert to Atheism (disbelief) as he hates to be thrown into the fire."


hoh dunia dunia saya nak tudung Maysaa! Berusaha! Eh berusaha pasal 3 benda tu, bukan pasal tudung tu. Hehehe.

Saturday, January 08, 2011

Print Screen 2nd Test

1. I want to travel the world. Eleh, sebenarnya, Malaysia pon saya tak penah berjalan. Naik kete je sokmo. Sebut la nama tempat yang cam femes kat Malaysia, mesti saya tak penah pegi.  Hoh kesian! Bachok? Hoh femesnya la sangat haha.

2. Okay sebenar benar benar benar nya nak menunjuk Print Screen dah sehat. Thanks to Gadwin System. and Mr-know-it-all, Google. :)

3. Lastly, dulu dan sekarang saya tak pandai Geografi. Tapi best friend saya, Adleen, hebat gila woh! Cikgu sayang lebih dia sebab dia lagi pandai Geografi, tak aci kan? Cikgu, untuk mendapat kasih sayang yang sama, saya berusaha lebih(haha ye ah tu). lalu Geografi A la jugak time PMR zaman muda muda dlu alhamdulillah hehe. (sekarang terbayang muka cikgu Geografi tu tapi tak ingat nama dia hmm cikgu tu cantik tapi).

Rasa tak kerja cikgu cam mulianyaaaaaaa. tapi kerja fireman pon apa kurangnya?

Dari Imran ra, saya bertanya, “Ya Rasulullah, apa dasarnya amal orang yang beramal?” Rasulullah saw. menjawab, “Tiap-tiap diri dimudahkan mengerjakan sebagaimana dia telah diciptakan untuk amal itu.” 

Friday, January 07, 2011

Ranking 1 2 3 4

And We have enjoined upon man [care] for his parents. His mother carried him, [increasing her] in weakness upon weakness, and his weaning is in two years. Be grateful to Me and to your parents; to Me is the [final] destination.

Thursday, January 06, 2011


What an excellent Master, of a miserable slave
You forgot and He forgave
He gave you guidance, you still strayed
You asked for mercy, that He gave
and more 
and more and more..

Wednesday, January 05, 2011

Dec 31st and Jan 1st, Fackenburger Allee

Sate in the making

Saya tukang kacau sejati. Masak tade bakat, kacau pon jadi ah. 
and dpt new year gift from kak zaa hehe THANKS :)

Sasa melayang dibuli. Gambar feveret hik.

Aman, the kissable kid. kekeke.

 Thailand vs Malaysia

Argh Malaysia kalah. tapi chillex ahh game je
(walaupon sorak cam dalam stadium dah haha)

  Meriah di street pada pukul 12mlm. 

Lepak menonton cerita Melayu sehingga awal pagi. cuk3

and tau tak bila blog akan jadi active?
hm bila lagi, bila nak dekat dengan exam dan bila banyak homework lahh.
still the same old Naziha -_-'

Tuesday, January 04, 2011

Me-re[View] 2010

Kalau kat Malaysia, new year agak best sebab newspaper akan buat recap apa jadi tahun tu. ni the best part ah kot. (but that was five years ago?) hahaha maybe skarang diorang dah ada strategi baru cuk3 budak ni je ketinggalan zaman haha.

Penting gak benda ni so that kita tahu bergerak ke tak kita tahun tu, and what to improve and what not. Saya cam lagi suka part tgk apa yang best jadi, dari pikir part apa yang patut improve and buat for the next year. PLAN plan ni doesnt go well with me, most of the time it didnt work! so chillex and simpan dalam hati je lah nak apa and doa non stop ala ala nagging gituh haha semoga Allah juga bersetuju :)

2010 has been a great year for me. Kemuncak hidup orang kata. HAHA tipu! but it is like when you look back, you quietly say to yourself, wow it has been a year! and ada rasa a little satisfaction dengan diri sendiri di situ.

Final Semester
I started 2010 with enthusiasm because of  RIS and knowledge retreat in Canada yang saya dok ulang ulang sebut sampai ada orang cakap "heh tak abes2 RIS". It is definitely more than "just RIS" lah! Ni zaman bertemu Yusuf Islam, Hamza Yusuf, Maher Zain dan semua buah hati pengarang jantung acewaaah. okay okay dah kalau nak cerita pasal RIS memang tak abes. freak!

Yusuf Islam 

Wow time tu saya still dekat Vandy haha saje je nak letak wow dalam ayat. Zaman kegembiraan dan kegemilangan orang cakap haha. Final semester was like no other, I got this opportunity to squeeze in an hip replacement surgery. It was really an experience sebab sampai sekarang pon hip replacement surgery contoh terhebat dalam kelas kelas master because of the implant they use. ah apa apa pon saya excited sebab dapat pakai scrub macam orang orang Greys anatomy je kah3.

muka excited cuk3

Spring Break(kot) in Atlanta

Missing Watep yang tgh amek gambar, Oya and Min still dalam Geogia Aquarium kat blakang tu

My hopefully not the very last Al Maghrib class. 

Shaykh Abdulbary Yahya, Echoes of the cave.

and one of my team mates for final year project just get married! Sorang dah ada baby girl, sorang dah kawin now I'm waiting for the next lucky one! Ehem Azni and Zul ehemmm. Cey macam ah diorang baca cuk3

Senior Design Project - Modular Retractor

Craziest month of all. (Alhamdulillah)
Commencement. A minute of fame on stage, shaking hands with I barely know who, hah ameklah degree ni. I want to celebrate MORE! hahahahahaha helo 4 tahun kot nak dapat kertas keras sekeping ni hahhaa.

yay akhirnya boleh cakap saya major bme/ee hihihi

smiles all over, everywhere

The batch.
Four years of susah senang gembira sedih jatuh bangun main belajar berjalan selok segala!

Part bestnya jugak, my parents came to my graduation! It was their first trip overseas, thanks to Aliaa's family for being such a huge help. Since diorang touch down dekat LA, I brought them around LA and also San Francisco. I was actually nervous sebab, banyak sebab haha. Biasalah, you get nervous when you are trying to give the best for the loved ones. Kot. Outcome trip ni, bila balik malaysia, I can drive around freely because I've gain the trust from them (rasanya la kot HAHA). Siap boleh bawak kereta Abah tuu cuk3 tak percayaa haha. 

Walk of Fame, LA

Lombard Street, SF

21st birthday - Thanks to everyone. Pengakhiran birthday celebration agaknya ni haha. makcik dah tuaa

Kek biru paling cantik. dan sedap!

Midwest in Purdue. Last US road trip with awesome carmates and vandy-an.

how much secrets the black car can hold?

Flight back to Malaysia for good :( :( :(

kena masukkan dalam azam thn baru ni: kurangkan bercakap boleh tak?

KLIA and all the dramas

Aisha Maisarah seeing the world! First time teman orang dekat wad, motherhood is indeed wonderful yet painful. 

 May you, my three little sweethearts, 
be the qurratu a'yun for your parents and everyone

Oya's first time in Kelantan, went to Pantai Irama, Taufiq's wedding, and tudungs shopping. 

VIP-will-be's visit, everything went well. Alhamdulillah. 

Scholarships hunting: FAILED.  merayau rayau di UM and decided to come to Luebeck.

Raya in Malaysia after four years. It is still the same routine, tapi kali ni sebab dah besar, boleh pegi raya rumah kawan sendiri and boleh decide theme untuk family jugak haha. Gambar raya still tak complete sebab Abeje is still in Luebeck. 

Raya rumah Watip's Tok We

Fly to Germany with Abah and Ma. 

dont know where, Berlin

Registered at FH Luebeck/Uni Luebeck. Dulu rasa da nak muntah belajar, tiba tiba macam pegi belajar lagi. Manusia sungguh!

Buah hati pengarang jantung 2011 

October, November and December
Nothing much, zaman mendiam dan menggemuk.

2010 indeed taught me a lot of life lessons.

I learnt how to let go some of my dreams for what is real, knowing that I cannot have everything.
I learnt how to prove something that I almost carelessly wish. and I learnt, saying is far easier than doing. 

Family always comes first. 

People can only judge you so much, but they will never feel. It will always wound up between you and Allah, He is indeed there through the ride when you feel like you are on top of the world or even when you feel like crap, wishing to disappear.

2011 should be relaxing as almost everything pretty much already laid out nicely.

preparing for what will come in 2012, insyaAllah :)

O Allah! Do not leave me to myself even for the twinkling of an eye and do not take away from me the good which You have bestowed on me.

wohooo saya juga nak jadi tough  macam power rangers! Allahumma ameen. 

Monday, January 03, 2011

I miss my friends

people who just know the exact word :)

Saturday, January 01, 2011

It is early in the morning right now. Baru lepas marathon cerita2 melayu dengan warga lübeck. Santau is really good i think. But i still cant figure out kenapa diorang recite al-fil. Aman lepas tertengok sikit part part hantu tu terus recite ayat kursi. Kak la and sasa pon. Cutelah kanak kanak mempraktikkan pengetahuan. Lepas cerita santau, tgk cerita lain yang saya tak tau title. Tapi kitorang more like tgk pelakon, perabot, rumah, kereta dalam cerita tu dari menghayati cerita haha. Sampai ada yang ckp, eh kau tak rasa nak terkencing ke bila tgk air pancut? Haha. Sbb dlm rumah doktor dlm cerita tu ada air pancut. Ataupon teori cikgu kahwin doktor. Ataupon wonder cikgu dengan cikgu bahasakan diri cikgu ke? Haha. Jenis jenis ulam pon keluar gak.

And new year kat sini cam awesome gak la sebab main mercun sendiri. Orang2 keluar kat street pastu there you go, enjoy main mercun. Kalau video dlm camera cun, nnti sy upload.

Okay bye susahlah nak type pakai ipod. Guten nacht see you whenever.

Eh Nacht or natch or nacth?


Blog Template by - RSS icons by ComingUpForAir