Sunday, January 10, 2010

Moment captured!


I would say that this is one of the best moments in my life. Mana nak dapat great combination camni weyy. haha. Tau tak apa yang diorang tengah discuss? whether to stand up or just sit down bila orang besar masuk sbb Shaykh Abdallah bin Bayyah baru masuk the hall time tu and kitorang semua berdiri. and moment yang lawaknya when Shaykh Abdallah  sorok tangan dia bila Habib Ali nak cium tangan. haha terkial2 cari tangan yang hilang. Lepas tu siap buat small discussion sesi buat fatwa whether to stand up or just sit down. Lawak je sebab semua gelak2 nak tegakkan pegangan masing2. Shaykh Abdallah tak bagi berdiri, Habib Ali suruh berdiri. Tapi malangnya Shaykh Abdallah tak bagi Imam Zaid Syakir terjemahkan apa yang diorg bincang. Precious moment in life, insyaAllah akan ingat smpai bila2.

[Shaykh Abdallah bin Bayyah, Habib Ali AlJifri, Imam Zaid Shakir, Shaykh Hamza Yusuf]

5 comments:

kawan jiha maahad said...

habib ali tu sape? ramai org kenal die, tp sy x kenl.huhu...

Faiz Shukri said...

byk jgk eh islamic conference kat US. buat sokmo ko?

bagus btol mung jiha. ado sokmo kt mjlis2 ginih. mmg patutla dlu jd ketua surau akhwt sbpik.. huhu

farahfarhana said...

jeles gila weyyy

Bint Lazim said...

hi kawan-jiha-maahad! Habib ali tu a great scholar from yemen. de ahl-bait gak. A very amazing person I would say, like seriously. =D

Paih, hehe mana mana pong banyak aku rs. cuma kita cari or not jah. btw ni dekat canada.
haha and no no im too far away from bagus, kalo bagus i wont need all of this. haha. hanyut cepat jah aku ni kalo tok g bnda2 ni. immunity tak kuat haha.
and NO! Fairuz lah ketua surau akhwat, mung jange nop ngarut plop. haha.

hik oyaa, u hav a good time gak kat europe. iA kau kan nak dok sini, g ngn nik nanti. hahahhahaha.

farahfarhana said...

aah. main reason aku nak further study US ialah sbb aku nak pergi conference ni. tu je. acecece

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir