Saturday, January 01, 2011

It is early in the morning right now. Baru lepas marathon cerita2 melayu dengan warga lübeck. Santau is really good i think. But i still cant figure out kenapa diorang recite al-fil. Aman lepas tertengok sikit part part hantu tu terus recite ayat kursi. Kak la and sasa pon. Cutelah kanak kanak mempraktikkan pengetahuan. Lepas cerita santau, tgk cerita lain yang saya tak tau title. Tapi kitorang more like tgk pelakon, perabot, rumah, kereta dalam cerita tu dari menghayati cerita haha. Sampai ada yang ckp, eh kau tak rasa nak terkencing ke bila tgk air pancut? Haha. Sbb dlm rumah doktor dlm cerita tu ada air pancut. Ataupon teori cikgu kahwin doktor. Ataupon wonder cikgu dengan cikgu bahasakan diri cikgu ke? Haha. Jenis jenis ulam pon keluar gak.

And new year kat sini cam awesome gak la sebab main mercun sendiri. Orang2 keluar kat street pastu there you go, enjoy main mercun. Kalau video dlm camera cun, nnti sy upload.

Okay bye susahlah nak type pakai ipod. Guten nacht see you whenever.

Eh Nacht or natch or nacth?

2 comments:

Nazirah said...

nacht la kot
natch seems so English
nacth tu langsung pelik sungguh nak sebut.

oh terguna vandy gmail nye account haha

Bint Lazim said...

hi nana!

spelling de susah pening and selalu tak yakin walaupon cam dah betol :|

aww vandyyyy rinduu

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir