Saturday, December 05, 2009

world cup 2010

David Beckham

Group A: South Africa, Mexico, Uruguay, France
Group B: Argentina, Nigeria, Korea Republic, Greece
Group C: England, USA, Algeria, Slovenia
Group D: Germany, Australia, Serbia, Ghana,
Group E: Netherlands, Denmark, Japan, Cameroon
Group F: Italy, Paraguay, New Zealand, Slovakia
Group G: Brazil, Korea DPR, Côte d'Ivoire, Portugal
Group H: Spain, Switzerland, Honduras, Chile



berangan sedang baring2 di depan tv sambil tgk bola bersama keluarga aww. Haha yeah I know nothing about soccer football but I do watch world cup atau mungkin terpaksa tengok kerana tak mungkin la saya menang rebut channel dgn abang2 yang err baik hati? cuk3. So football is... sekumpulan lelaki hensem mengejar sebiji benda bulat? and.. Côte d'Ivoire tuuuu kat mana haa err and nak baca camne?

3 comments:

farahfarhana said...

omg...aku obsess gila world cup zaman darjah 6 dulu. bole ikut balik ah this time.

hubab said...

hahaha.. jiha senget.

Bint Lazim said...

oya: time tuh kita da kat rumah insyaAllah hehehe boleh enjoooy tgk world cup baca paper tgk gambar2 yezza excited!

hubab: kalo aku senget, mung aku tatau lah gapo. haha.

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir