Friday, October 14, 2011

Fasa demi fasa


We seriously dont want our lives end up to be just like dust, a total waste.



Psst.. fasa saya seems to be a little terbalik. Fasa belajar, berkahwin dan belajar lagi. Bekerja macam lambat lagi je cuk3. Haha whatever, apapun dirimu mas/mbak, jadikan hidup kita bermakna dengan niat untukNya yok! 
Psst.. you might notice a frequent updates these few days. Yes, you're right.. I have something related to studies that need to be done but this blog seems to be my guilty pleasure. Hi Re[View], we gonna be bestfriends for the next three months (or maybe until I find something yang lagi macho dari anda keh3)..

4 comments:

NurulAsyikinAziz said...

bile kau ckp mas/mbak tu tibe2 rasa kau tujukan untuk aku

haha bajet indonesian

anyway, i cant waitttt

Bint Lazim said...

haha bisa2 bajet pon bisa. (lol aku tak reti nak ckp bnda lain sbenarnya)

cant wait for whaaat?

Nadiah said...

Bila semua sbg ibadah, maka in the end, takde apa sbnrnya nak dihaih2kan wahai Nadiah. Hii thanks Jiha.

Bint Lazim said...

Video tu is a good reminder kan? No prob Nadiah, one of my friends said, "sharing is sexy" :P

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir