Thursday, April 01, 2010

march madness

congrats Ajik!
kalah kak nor bedebuk debuk cuk3, janganla hard core sgt buat record dik. haha. and now your life has just begun dear brother :) good luck and you know i will always be there for you. 

Happy 22nd Axeniiii. 
Sorry la aku tak reti jahit baju kurung tp nnti balik mesia aku boleh beli. haha. (cuk3 menabur janji manis hihi) Beb, you definitely can be whatever, whoever you wanna be sbb kau mmg awesome, and i love you for sure :)

IMG 514 by shrimp13.
Awatif what kau da 22? already?
Hmm jiwa kena muda kan walaupon umur da tak bape kan? haha. May Allah bless you always and forever. aku honestly mmg tabik spring kat kau, bukan shj sbb kau genius tahap dewa, tapi sbb byk benda yg kau hebat dlm seperti menggelupur hm tak payah mention pon takpe haha. tapi ni serious ni. (muka cekang)


Oyaaa Happy bdayy gaks. wohh 22 dah.
Aww since first jpa meeting lagi aku ada perasaan kau akan jadi org penting dlm hidup aku haha. TOTT mungkin tu tipu. Time tu kau pinjam pen aku kot so mungkin kau yang time tu ada perasaan yang aku akan jadi orang penting dalam hidup kau kan kan? Hahaha. Ok dah merapu tapi kau paham2 la apa aku nak ckp semoga benda-benda happy sentiasa surround kau (seperti aku kah3). Semoga sentiasa diberkati Allah, semoga semoga semoga kau mendapat yang terbaikkk dariNya, and aku janji aku jadi berdisiplin cam kau minggu depan seminggu. haha seminggu je. Have a blast life ahead oya dearie!



and get pumped up ppl!!  Its 42 days to graduation!
Allahumma yassir wa laa tu'assir.

9 comments:

lyannayahya said...

ajik kat ne skrg?
waa~jie dah nak abis.
bes molek.

gud luck.

nnt mai cni n blanja kkyana.=)

Deremind said...

diba tak masuk keeee...

Bint Lazim said...

Kak yana
haha suko deh kak yana panggil jie. btw ajik tgh sibuk isi2 borang lonih. standard budok lepah spm. hik2 iA kalo adow duit lebih nop gok g blaja arab sano.

Nana
Alamaaaakkkkkkkkk

Haziq said...

kalau periksa bahasa malaysia berapa lah dapat kalah mmualaf.....hi..hi...ma

Bint Lazim said...

haha okay la tu A at least. oghe tok kecek mlayu mano lonih. hahaha

kasmin said...

haha okay la tu A at least. oghe tok kecek mlayu mano lonih. hahaha

pahtu deme kecek oghe putih sokmo doh loni... balik mesia kekgi takdok dohla loghat klate nyo...

Bint Lazim said...

haha sajow jah ayat tu tuhhh nop sedapkan hati. hahaha. aku mlayu campur budu sokmo :)

Farah Farhana said...

Babuji!! Thank you! aah ..sejak peristiwa pen tu..aku tau suatu hari nnt kau akan jadi org penting dlm hidup aku. kah3. pls la jadi rajin ok budak. jgn ponteng class je. haih

Azni Nabela said...

dude...
asal la aku baru perasan post neh.. jnganlah sweet sgat weh..nak menitik air mata dah nehh..sobsss

i definitely love u also <3

amacam. nak mnitik air mata x?

hhuhuhhu

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir